ACTIONFOTO PÅ LÄNGRE AVSTÅND

Nyheter 12 Mar 2015

Joby, som är mest kända för sina smarta Gorillapodstativ, lanserar nu Action Grip – ett tillbehör som ger möjlighet till nya perspektiv vid filmning med actionkameror. Greppet kommer att säljas både löst och i kit med en förlängningsarm

JobyActionGripPole-Wordpress

Action Grip är ett handgrepp som ska förenkla ditt arbete med att filma och ta stillbilder med din actionkamera. Det gör det enkelt att filma när du exempelvis simmar, surfar eller dyker, utan att du behöver vara rädd för att tappa din kamera. Eftersom handtaget flyter även med monterad kamera, och dessutom har en inbyggd handlovsrem blir det hela extra säkert.

När du monterar bort GoPro-fästet kan vilken annan kamera som helst med en vanlig standardiserad kameragänga fästas.

I botten av handtaget finns ett lock, som om det tas bort, döljer en standardgänga för förlängningsarmar – så kallade ”poles”.

Action Grip & Pole är ett paket som innehåller en komplett lösning med både Action Grip och en förlängningsarm på 49 cm. Förlängningsarmarna är tillverkade i aluminium, och är också de flytande, och utrustade med en standargänga i botten, så att flera armar kan skruvas i varandra.

Både Action Grip och Action Grip & Pole har börjat säljas när du läser det här. Joby Action Grip kostar ca 245 kronor, och Joby Action Grip & Pole kostar ca 345 kronor.

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.