AKTUELLA KAMEROR FRÅN PANASONIC

Nyheter 17 Mar 2017

Panasonic har lanserat Lumix GX800, en kompakt systemkamera med avancerad teknologi för selfie- och panoramabilder som du direkt kan dela med dina vänner och familj via integrerad Wi-Fi-anslutning, samt Lumix FZ82 som har en högkänslig 18,1MP-sensor och kraftfull optisk zoom.

Lumix GX800
Lumix GX800

 

GX800 är en spegellös kompakt systemkamera som utformats för bland annat kunna ta selfie-bilder av ännu bättre kvalitet än tidigare. Tack vare avancerad 4K-teknologi hjälper GX800 dig att fånga de perfekta ögonblicken, samtidigt som kamerans blixtsnabba autofokus på ca 0,07 sekunder ska garantera skarpa bilder, även när ditt motiv är i rörelse.

Kameran är utrustad med en 180 graders vridbar pekskärm, samt funktioner för både fotografering och videoupptagning i 4K. En kombination av en 16-megapixel Digital Live MOS-sensor och den nya Venus Engine-funktionen säkerställer att du får högupplösta bilder med skarpa detaljer, hög kontrast, färgåtergivning och följsamhet på ända upp till ISO 25600.

 

Lumix FZ82
Lumix FZ82

Panasonic har även lanserat Lumix FZ82 – en kamera för reseentusiaster som vill kunna fånga underbara stunder från när och fjärran och sedan dela dem direkt med vänner och familj via integrerad Wi-Fi.

Nya Lumix FZ82 är utrustad med en kraftfull optisk zoom och levereras med det allsidiga ultravidvinkelobjektivet Lumix DC Vario 20 mm, som erbjuder 60x optisk zoom (motsvarande 20-1200 mm i 35 mm-format) och säkerställer vackra dynamiska landskaps- och djurbilder i alla situationer.

Lumix FZ82 huserar även en högkänslig 18,1 megapixel MOS-sensor och en bildprocessor med snabb respons, vilket innebär att den kan leverera bilder av högsta kvalitet även vid inspelningar som kräver hög känslighet. FZ82 erbjuder samtidigt snabb seriefotografering på 10 fps (AFS)/6 bps (AFC), så att du kan fånga snabbrörliga motiv med skarpt fokus.

 

Pris och tillgänglighet

Lumix FZ82 finns nu i butik till ett cirkapris på 4 499 kronor.
Lumix GX800 (med 12-32 mm-objektiv) finns nu i butik till ett cirkapris på 6 499 kronor.

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.