ÄNNU EN SMART RYGGSÄCK FRÅN MINDSHIFT GEAR

Nyheter 3 Jun 2015

Nu lanserar Mindshift Gear ännu en fotoryggsäck i sin Rotation180°-serie. Samtliga ryggsäckar i serien erbjuder stora innerutrymmen, samt en smart roterande bälteslösning

MindshiftRotation180Horizon-WordpressFör utomhusentusiaster och fotografer som är trötta på att behöva ta av sina ryggsäckar för att komma åt viktig utrustning har Mindshift Gear nu lanserat ännu en ryggsäck i företagets Rotation 180°-serie – nämligen Rotation 180° Horizon. Storleksmässigt erbjuder nykomlingen ett utrymme på 34 liter, vilket gör den till seriens näst största ryggsäck. Ryggsäckens roterande bälteslösning i vilken bältesfickan, som enkelt kan förvaras i ett utrymme i ryggsäckens nederdel, ger snabb åtkomst till mat, kikare, kameror, objektiv och annan viktig utrustning.

Den väl tilltagna huvudfickan rymmer utrustning som tar mer plats, exempelvis kläder, klättringsutrustning och en bärbar dator på upp till 13 tum, en surfplatta med 10-tumsskärm, och en vattenbehållare på tre kilo.

Den roterande bältesfickan kan exempelvis rymma en Canon 5D Mark III med ett monterat 24-70 mm-objektiv f/2,8 monterat, plus ett extra 16–35 mm-objektiv f/2,8, plus en surfplatta.

En smart detalj i sammanhanget är att bältesfickan även kan kopplas loss från ryggsäcken och användas separat om du exempelvis bara behöver ta med dig din kamerautrustning för att kunna bli lite mer rörlig.

På ryggsäckens sida finns en ficka för en vattenflaska, och på framsidan erbjuds en mindre ficka som exempelvis rymmer mindre klättringsutrustning, första-hjälpen-utrustning, och klättringsskor. På utsidan av ryggsäcken erbjuds en rad olika fästanordningar för olika typer av extrautrustning, och ryggsäcken är även utrustad med ett integrerat regnskydd.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.