DJI OCH HASSELBLAD LANSERAR GEMENSAMT LUFTFOTOPAKET

Nyheter 6 Aug 2016

DJI och Hasselblad har lanserat ett fullt integrerat luftkamerapaket bestående av Hasselblads mellanformatskamera A5D och DJI:s professionella flygande plattform M600.

Hasselblad2

A5D-M600-paketet är den första gemensamma produkten sedan DJI:s investering i Hasselblad. Kombinationen av M600 och A5D erbjuder användaren några av dagens mest avancerade luftoptik och sensorer integrerade en pålitlig luftplattform. Utöver den här produkten tittar de båda företagen på ytterligare gemensamma produkter för framtiden.

– Att kombinera den bästa luftoptiken i sin klass med världens mest kraftfulla luftplattform är en naturlig utveckling för DJI och Hasselblad. Vi är glada över att kunna erbjuda det här unika paketet till professionella fotografer och inspektörer, säger Perry Oosting, vd på Hasselblad.

DJI:s M600 är designad för maximal prestanda och smart flygsäkerhet. M600 är helt kompatibel med DJI:s gimbalsystem Ronin-MX. Den kommer helt utrustad med 6 intelligenta batterier, A3-flygkontroll, Lightbridge 2 Professional HD transmissionsystem, ett dammtätt framdrivningssystem och en kraftfull appkontroll.

Hasselblads kamera A5D kombinerar en av världens bästa optik och sensorer med en modern och kompakt design. Sensorerna är nästan dubbelt så stora som de som används i dagens bästa fullformatskameror, och A5D:s objektiv har en brännvidd på 50 mm. Hasselblads Natural Colour Solution (HNCS) kommer som standard och hjälper till att optimera svåra färgövergångar direkt i kameran. A5D har starka tätningar på kamerahuset och sensorenheten, vilket förhindrar att damm tar sig in i det optiska systemet.

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.