ELINCHROM SLÄPPER SKYPORT PLUS FÖR SONY

Nyheter 15 Jul 2016

Sedan lanseringen av Skyport plus HS för Canon och Nikon har Sony-användare fått vänta på sin anpassade Transmitter, men nu är den här. Den ger dem möjligheten att kontrollera och visualisera styrkeinställningar för alla sina kompatibla Elinchrom-blixtar och möjligheten att fotografera i hastigheter upp till 1/8000 sek i Hi-Sync-läget.

Elinchrom3

Dem stora LCD-skärmen på Skyport HS har tvåvägskommunikation via ett visuellt gränssnitt som låter dig se den exakta styrkan på upp till tio kompatibla Elinchrom-blixtar samtidigt. Användare kan kontrollera modellampan och styrkan på varje blixtenhet direkt från Skyport-sändaren, vilken direkt visar de uppdaterade inställningarna.

Hi-Sync-läget låter dig gå bortom din kameras blixtsynkningshastighet och gå ända till 1/8000 sek för att frysa rörelser, övermanna solen, mörka ner bakgrunder eller använda större bländare. Enhetens ODS (Over Drive Sync) låter användare finjustera utlösarsignalen för att optimera exponeringen vid kortare slutartider samtidigt som de får upp till två steg mer ljus.
Skyport Plus kan användas på ett avstånd av upp till 200 meter utomhus och upp till 60 meter inomhus, och den är en förlängning av EL-Skyport-familjen eftersom den också är kompatibel med de tre tidigare generationerna av Elinchrom-blixtar (de som använder EL-Skyport Transceiver RX-modulen för Style RX-, Digital RX- och Ranger RX-systemen, och de med integrerade EL-Skyport-moduler för BRX-, D-Lite RX-, ELC Pro HD- och ELB-serierna).

Andra kamerasystem håller just nu på att utvärderas för framtida lanseringar

Skyport Plus kostar cirka 2 225 kronor, inklusive moms.

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.