FÅNGA SNABBA RÖRELSER MED MIOPS SMART TRIGGER

Nyheter 4 Nov 2016

Har du någonsin försökt fånga en åskblixt på bild eller frysa en vattendroppe precis innan den når vattenytan? MIOPS Smart Trigger är utlösaren som kan hjälpa dig med det.

miops2

MIOPS Smart Trigger har tre inbyggda sensorer som reagerar på ljud, ljus och laser. Anslut MIOPS till kamerans fjärranslutningskontakt och kameran kommer utlösas när pilen når sitt mål, löparen spränger målsnöret eller när fågeln landar vid sin holk och funktionerna styrs via en app i en smartphone.

Med MIOPS Smart kan du även ställa in avancerad Time-Laps, ta HDR bilder samt kombinera olika funktioner för samma händelse. I ljudläget ska till exempel utlösaren, enligt företaget själva, reagera så snabbt att det vore möjligt att ta en bild av en pistolkula eller bågpil om det fanns kameror som reagerade lika snabbt.

I timelapse-läget kan MIOPS avancerade elektronik och mjukvara användas för att ställa in fotograferingssekvenser över långa tidsperioder och fotografen ställer endast in önskade parametrar, inklusive exponering, trycker på knappen och låter MIOPS styra kameran under hela exponeringen.

MIOPS Smart Trigger har ett inbyggt Li-Ion-batteri som laddas via en USB-kontakt. Mjukvaran är uppgraderingsbar, vilket öppnar upp för nya funktioner i framtiden.

MIOPS Smart Trigger kostar cirka 2 000 kronor.

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.