FOTA BERGSGORILLOR I UGANDA

Aktuellt 12 Sep 2014

Om du inte har något för dig strax före eller strax efter jul så kan det kanske vara läge att hänga med Naturresor Annelie Utter på en fotoresa till bergsgorillorna i Uganda

AnnelieUtter-WordpressBild: Annelie Utter

Naturresor Annelie Utter har under 20 års tid anordnat fotoresor med tyngdpunkt på djur, natur och foto, och under perioderna 6-21 december, respektive 21 december-5 januari så går två resor till olika nationalparker i Uganda, där det bland annat finns möjlighet att möta bergsgorillor, schimpanser, flodhästar, trädklättrande lejon, och elefanter. Förutom en möjlighet att möta de stora däggdjuren så utlovar arrangören även ett rikt fågelliv med fler fågelarter per kvadratmeter än någon annanstans i världen.

Resorna bjuder både på gorillavandring och schimpansvandring, men hänger man på så kan man även få uppleva en båttur längs Kazingakanalen som är världens flodhästtätaste flod, en gamedrive i Lake Mburo, Schimpansvandring i Kibale Forest, swamp walk i Bigode Wetland, bland apor och fåglar, paddling med urholkad trädstock, samt uppfriskande dopp i Lake Bunyonyi, och mycket mer.

Mer information om resorna, inklusive detaljerat program, priser och annat som kan vara viktigt i sammanhanget hittar du här.

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.