FUJIFILM LANSERAR NY VERSION AV INSTAX SHARE

Nyheter 15 Jul 2016

Fujifilm lanserar nu instax SHARE SP-2 som skriver ut foton i kreditkortsstorlek med hög kvalitet direkt från en smartphone på bara 10 sekunder.

instax2

Efter att fotograferingen med smartphone snabbt ökade introducerade Fujifilm år 2014 den lilla skrivaren instax SHARE SP-1 år 2014. Den blev snabbt populär och nu är nya instax SHARE SP-2 här.
Det är en nykonstruerad produkt med förbättrad bildkvalitet jämfört med den tidigare Instax SHARE SP-1. Genom ett nytt exponeringssystem ger instax SHARE SP-2 högre bildupplösning och kontrast. Dessutom har utskriftstiden förkortats och bilder kan nu skrivas ut från en smartphone via det trådlösa nätverket på bara 10 sekunder. Dessutom har nya filter och mallar lagts till för att utöka den kreativa upplevelsen i den kostnadsfria appen för instax SHARE. Genom att använda ett anpassat filter kan ljusstyrka, kontrast och färgmättnad justeras. Med kollagemallen kan två till fyra bilder kombineras till en instax-bild och med den så kallade ”split”-mallen kan en bild delas upp till två instaxbilder.
Utformningen av instax SHARE SP-2 har förfinats och finns i två färgkombinationer, vit/guld och vit/silver.

Fujifilm instax SHARE SP-2 beräknas komma till den nordiska marknaden i augusti 2016 till rekommenderat cirkapris på 1 990 kronor.

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.