HASSELBLAD OCH FOTOGRAFISKA SAMARBETAR Hasselblad inleder samarbete med Fotografiska i Stockholm och öppnar sin första butik i Sverige

Nyheter 29 Jun 2017

Imorgon öppnar Hasselblad sin första egna butik i Sverige. Butiken är en del av ett större samarbete med Fotografiska museet i Stockholm. Hasselbladbutiken blir en shop-in-shop-lösning som kommer erbjuda ett stort sortiment av Hasselbladkameror, objektiv och övriga kameraprodukter samt ge möjlighetenatt utforska Hasselblad som varumärke.

Företagen kommer även att arbeta tillsammans med att hålla inspirerande workshops i fotografi både för nybörjare och mer erfarna fotografer som vill utveckla sina förmågor.

”Det är en ära att få samarbeta med ett ikoniskt svenskt kameramärke som Hasselblad när de nu öppnar sin första butik i Sverige. Vi har samma hängivenhet och inställning till fotografi, och tillsammans med Hasselblads välkända tekniska kompetens och kreativa vision välkomnar vi fotografiälskare från hela världen. Vi ser fram emot att kunna addera något nytt för våra 535 000 gäster som kommer till oss årligen för att inspireras av denna inkluderande konstform”, säger Per Broman, Fotografiskas grundare.

Om du vill veta mer om samarbetet, besök fotografiska.se/Hasselblad

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.