Kombinerad kamera och datorväska

Nyheter 9 Jul 2010
Vanguard Up-Rise Messenger

UP-Rise Messenger är en serie välfodrade axelremsväskor som både fungerar som kameraväska och traditionell laptopväska – eller både och samtidigt. Väskan kan nämligen ökas och minskas i storlek efter behov.

Vanguard presenterar nu en unik serie väskor som både kan rymma din bärbara dator samt systemkamera med tillhörande objektiv. Väskan har en insida med extra mjukt, tjockt foder som ger ett utmärkt skydd för ömtålig utrustning.

Med en dragkedja kan väskan ökas eller minskas i storlek när det extra utrymmet inte används. Maximalt kan väskan expanderas med 6 cm på djupet. Den kan dessutom öppnas på från flera håll för snabb åtkomst till kameran.

Bland övriga finesser utmärker sig extra många fickor för tillbehör, avtagbart regnskydd, framficka för linsskydd, orange insida som gör det enkelt att hitta småsaker i väskan samt möjlighet att fästa väskan på en trolley-vagn.
Dragkedjan har ett extra magnetlås som gör att den inte kan öppnas av misstag eller av obehöriga. Den stora praktiska öppningen är försedd med flikar som extra skydd för utrustningen.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.