Lume Cube börjar säljas i Norden

Nyheter 17 Jun 2016

Lume Cube är ett nytt varumärke för Norden och Baltikum och erbjuder belysningslösningar för smartphones, kameror, GoPro och drönare.

Lume_Cube5

Belysningslösningen är enligt företaget den första produkten i sitt slag på marknaden och ger helt nya möjligheter att ta bilder/video på platser och tider när det tidigare varit omöjligt.

Produkten är vattentät ned till 30 meters djup och kan styras från mobilen via Bluetooth och Lume Cube App som finns för både iOS och Android. En Lume Cube kan även användas som en extra blixt till din mobiltelefon via en inbyggd slavfunktion.

Lume_Cube4
Den här lilla belysningskuben har en justerbar styrka på mellan 0 och 1 500 lumen, en färgtemperatur på 6 000 Kelvin (motsvarande dagsljus) och en ljusspridning på 60°. Kuben kan användas på full styrka i 30 minuter och tar cirka en timme att ladda

Lume Cube finns i tre färger; grå, silver och svart och finns i ett antal olika förpackningar, som 2- och 4-pack samt ett antal kit med olika fästen för bland annat GoPro, drönare och smartphones.

Lume Cube börjar levereras under juni månad och kostar cirka 1 100:-

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.