MISSA INTE DIGITALFOTO 6-2015!

Okategoriserade 12 Maj 2015

Nu finns DigitalFoto nummer 6-2015 i en butik nära dig, så det är bara att ta för dig och njuta av innehållet, som i vanlig ordning innehåller en blandning av fototips, tester av kameror och tillbehör, Photoshop- och Lightroom-tips, samt intervjuer av intressanta fotografer. Nedan berättar vi lite om vad du hittar i det nya numret. 

DIFO-1506-A-001-A

  • Tema: I det här numret bjuder vi på tio tips till kreativ stadsfotografering, så varför inte testa lite fotografering i någon närliggande eller mer avlägsen urban miljö?
  • Fototips: Den här månaden kan du även se fram mot tips om hur du använder din externa blixt, hur du fotar lådkamerainspirerade bilder, och hur du kan ta innovativa porträttbilder på nya sätt. Dessutom gör vi en djupdykning i ämnet vitbalans, och låter mästaren Scott Kelby lära ut konsten att ta fantastiska porträtt med bara en blixt.
  • Månadens proffsintervju: I månadens proffsintervju har vi träffat den karismatiska Mary Ellen Mark, som sedan 1960-talet har arbetat för många av de riktigt stora amerikanska tidningarna med dokumentär- och porträttfoto, främst med inriktning på människor på samhällets skuggsidor. I det här numret har vi även fått en pratstund med fotografen Susan Meiselas, som under trettio år bland annat har arbetat med ett fotoprojekt i Nicaragua.
  • Tester: Avslutningsvis har vi testat de nya kamerorna Nikon D5500 och Panasonic GF7, och även passat på att testa fyra riktigt bra fotoskrivare.

TIDNINGEN KÖPER DU ENKLAST PÅ WWW.FAKTABOCKER.SE

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.