NIKON KEYMISSION 360 NU I BUTIK

Nyheter 23 Dec 2016

KeyMission 360 har stöd för SnapBridge-appen som med hjälp av Bluetooth lågenergiteknik alternativt Wi-Fi gör det enkelt att överföra bilder och filmer.  

Nikon4

Med den nya SnapBridge 360/170-appen kan användaren dessutom aktivera KeyMission 360 och KeyMission 170:s fjärrfotografering och filmredigering.

Nikon har även lanserat ett stort sortiment med tillvalsfästen och tillbehör. Remfästen för ventilerade hjälmar, bröstfästen och fästen för surfingbrädor gör det möjligt att fånga hela händelsen utan att hålla i kameran. Handgrepp hindrar användarens kropp från att fångas på bild under fotografering utan stativ. De här mångsidiga fästena och tillbehören tar kamerorna genom de tuffaste terrängerna och upp till de högsta topparna.

Mattias Hjortzberg, produktchef, förklarar: ”Livet är fullt av äventyr som kan vara svåra att föreviga precis som vi upplever dem. Ett barnkalas, en resa till ett exotiskt resmål eller ett magiskt bröllop blir med Keymission 360 till ett minne du i efterhand kan kliva rakt in i, förevigat i 360 grader med otrolig upplösning och skärpa.”

Huvudfunktioner i KeyMission 360

  • Spelar in verklighetstrogna 4K UHD1/24p-filmer i 360°2
  • Tål extrema förhållanden – vattentät upp till 30 m3, stöttålig till 2 m4, köldtålig till −10 °C5 och dammtät6
  • Utmärkt stöd för inspelning av aktiviteter och redigering av innehåll. Kompatibel med SnapBridge 360/170-appen (för smartphones och surfplattor) och KeyMission 360/170 Utility (för PC/Mac)

Det rekommenderade butikspriset för KeyMission 360 är 4 990 kronor

Annons
Bli en bättre Nikon-fotograf!

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.