NiSi-FILTER NU TILL SVERIGE

Nyheter 13 Jan 2017

Focus Nordic har börjat distribuera NiSi-filter i Norden.

NiSi2

NiSi grundades 2005 i Kina och specialiserade sig redan från start på kamera och video-filter. I början var det dock endast runda filter men under åren har sortimentet växt och idag är rektangulära filter en minst lika viktigt del i sortimentet. Ambitionen att ständigt förbättra produkterna har gjort att NiSi blivit ett allt vanligare inslag i professionella fotografers utrustning. NiSi har idag växt och förfogar över 5000 kvm kontor och tillverkningsyta, CNC-maskiner, mängder av optiska patent och inte minst handplockade experter inom optisk design, flera med mer än 20 års erfarenhet. Nu är siktet inställt på att bli nummer ett inom detta produktsegment.

”NiSi passar perfekt i vår produktportfölj”, säger Lasse Ericson, produktchef för NiSi på Focus Nordic. ”Intresset för riktigt bra optik bara växer, och har man investerat i kvalitétsobjektiv så vill man också ha filter i samma höga kvalité. NiSi har riktigt hög kvalité, med bl.a. mineralglas istället för plast, som annars är vanligt på denna typ av produkter”.

Kvalitén
Ett exempel på det kompromisslösa kvalitéts-tänkandet hos NiSi är att man endast köper in glas från två tillverkare i världen, AGC i Japan och Schott i Tyskland, båda kända för sin extremt höga kvalité. Ett annat exempel är att man inte nöjer sig med filterhållare i plast som är vanligt bland konkurrenterna, utan använder sig av aluminium av samma typ som flygindustrin. Man har också utvecklat NiSi Optical Nano coating som bl.a. optimerar ytans tålighet samt färgåtergivningen.

  • Optiskt glas av högsta kvalitet
  • Nästan obefintligt färgstick
  • Låg reflektion
  • Unik filterhållare i med integrerat CPL
  • Praktisk förpackning
  • Nano-beläggning
  • Vatten och oljeavvisande
  • Lätta att rengöra
Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.