NY KOMPAKT BLIXT FRÅN SONY

Nyheter 14 Apr 2017

Sony har introducerat en ny kompakt blixt (modell HVL-F45RM), med trådlös radiokontrollerad kommunikation som passar för professionell fotografering med Sonys fullformatskameror i a7-serien.

Sony3

Sonys nya blixt HVL-F45RM erbjuder en kompakt professionell fotograferingslösning när den kombineras med den för närvarande tillgängliga fjärrkontrollen FA-WRC1M och mottagaren FA-WRR1.

Sony2Den nya blixten, som är designad för att komplettera Sonys kameror med E-fattning, inklusive fullformatsmodellerna a7, producerar en maximal blixtstyrka så vidsträckt som ledtal 45. Det ska säkerställa tillräcklig belysning även när du fotograferar med studsad blixt eller HSS-blixt (High Speed Sync). Radiokapaciteten hos HVL-F45RM låter den användas som sändare eller mottagare i upp till 30 meter, vilket gör den perfekt för kreativ ljussättning med flera blixtar. Utöver det kräver radiokontrollerade blixtar inte fri sikt mellan de olika enheterna för att fungera ordentligt, och eventuell påverkan som solen kan ha på sändning och kontroll minimeras. Blixten HVL-F45RM har en batteritid på upp till 210 blixtar, och kan lutas upp till 150° vertikalt, 360° horisontellt och upp till 8° nedåt för att maximera allsidigheten. Användarvänligheten har, enligt Sony själva, maximerats med en stor, ljus och väldigt tydlig LCD-skärm, en LED-lampa, damm- och fukttät design och ett omgjort menysystem som liknar det i Sonys nyaste kamerasystem.
HVL-F45RM har ett pris på cirka 4 750 kronor.

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.