NY MINIKURS I FOTO FÖR SOCIALA MEDIER

Aktuellt 8 Jul 2016

Tillsammans med fyra välkända bloggare och Instagrammare erbjuder nu Scandinavian Photo kursen ”Bli en mästerfotograf i sociala medier”.

Foto: Gustav Broström
Foto: Gustav Broström

Kursen är i miniformat, anpassad för dagens snabba mediekonsumtion. Den distribueras genom ”Daily Bits Of” och kursens format gör att du kan bli mästerfotograf på väg till jobbet eller från solstolen.

Idag vimlar det av vardagsfotografer som dokumenterar händelser och lägger upp bilder i sociala medier eller delar med vänner och familj, men bakom många av bilderna ligger både kunskap och förberedelser. Det finns dock smarta knep och trix för att ta fina bilder som imponerar på vännerna.

Kursen innehåller tips både för fotografi med mobil och med vanlig kamera. Den är i miniformat, vilket innebär att kursdeltagare får små avsnitt av kursen skickade till sin e-postadress under en period och på så sätt kan gå de olika kursmomenten när det passar. Det är ett samarbete med ”Daily Bits Of”, en kunskapstjänst för dagligt mikrolärande och som idag driver flera populära kurser.

Foto: Sara Che
Foto: Sara Che

– Vi ville anpassa kursen så att alla kan gå den och för att passa våra kunders beteende och behov idag. På Scandinavian Photo säljer vi även traditionella fotokurser men vi tänker hela tiden nytt och vill ta fram nya format. Samarbetet med Daily Bits Of kändes perfekt eftersom många idag vill läsa och ta till sig information efter sin egen agenda. Och det ska gå fort! Kurser i mini-format är en bra lösning, säger Maria Göransdotter Lindén, marknadschef på Scandinavian Photo.

Bloggare som medverkar i kursen är:

Elin Kero – Nevnarien

Gustav Broström

Sara Che

Frida Ramstedt – Trendenser

 

Här anmäler du dig till kursen.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.