Ny tidning från Fotografens redaktion

Nyheter 23 Feb

Nu lanserar vi en ny tidning, som vänder sig till dig som vill komma igång med det smarta hemmet. Till vår hjälp har vi haft MacGuidens redaktion, och även Tommy k Johansson, en av Sveriges ledande teknikbloggare.

iSmarta hem är en tidning som riktar sig till alla som vill dra nytta av den moderna teknologin och förenkla och förbättra sin vardag. Idag finns det väldigt många smarta produkter och prylar på marknaden som försvinner i mängden, och vi lyfter fram de bästa och mest användbara i den här tidningen. Vi guidar dig inför köpet, med hjälp av initierade köpråd, tips och inspiration.

I det här första numret berättar vi mer om de olika teknikerna och systemen, och går även in i detalj på hur man kan få musik i alla rum, hur man styr sin belysning på ett smart sätt, och dessutom tipsar vi om ett stort antal produkter som passar utmärkt i det moderna, smarta hemmet!

Till alla Fotografens läsare har vi nu fixat ett specialpris. Om ni beställer via länken nedan, kan ni förbeställa den här tidningen med 20 kronors rabatt! Använd rabattkoden fotografen20 i kassan.

Beställ din tidning här: https://tidningardirekt.se/produkt/ismarta-hem-1-2018

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.