Ny version av DxO Optics Pro

Mjukvaror 30 Nov 2012

DxO Labs presenterade nyligen version 8 av sitt bildbehandlingsprogram DxO Optics Pro, och version 8 finns både till Mac och Windows. Programmet låter dig automatiskt justera kontrast och ljus, och rättar de flesta optiska fel och svagheter som finns i objektiven. Det går även att ställa in och optimera färginställningarna.

Version 8 ska enligt tillverkaren vara snabbare, och gränssnittet har genomarbetats för att bli så användarvänligt som möjligt.

Programmet har dessutom fått en del nya verktyg, som DxO Smart Lighting, vilket ljusar upp foton genom att optimera både kontrast och ljus. Optics Pro analyserar varje bild och gör justeringar lika enkla som att vrida på ett enda reglage.

Den nya versionen har fått utökat stöd för fler objektiv och kombinationer av adaptrar, vilket ska göra det enklare att optimera bilder.

Den helt nya utskriftsmodulen har fått nya utskriftsinställningar, vilket låter dig skriva ut RAW eller JPEG-bilder under tiden som du granskar dem.

Standardversionen och Elite versionen av DxO Optics Pro 8 till Mac eller Windows finns tillgänglig i detta nu, och det går att köpa via DxO Labs webbshop http://shop.dxo.com

Du som redan köpt DxO Optics Pro 7 efter september 2012 kan kostnadsfritt uppgradera din version till version 8.
Det finns också en obegränsad 30-dagars demoversion att hämta hem här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.