NY WIFI-ADAPTER FRÅN CANON

Nyheter 23 Sep 2016

Canon har lanserat WiFi-adaptern W-E1, en dedikared adapter för Canons kameror EOS 7D Mark II, EOS 5DS och EOS 5DS R. Med det här nya tillbehöret överför du dina bilder trådlöst och direkt från kompatibla EOS systemkameror till iOS- och Android-enheter och datorer. Adaptern hanterar också fjärrtagning – perfekt för att fånga unika vinklar, landskap eller djurliv.

Canon

WiFi-adaptern är lätt, har samma storlek som ett SD-kort och sätts in i minneskortplatsen i kompatibla EOS systemkameror med dubbla kortplatser så att du bekvämt kan granska och visa bilderna på en surfplatta eller bildskärm, överföra till webben från smarta enheter och spara en kopia när du är ute på fältet. WiFi-adaptern innebär även att du kan fotografera fjärrstyrt på ett avstånd upp till 10 meter – direkt från en smart enhet som har Canons app Camera Connect eller från en PC eller Mac via programmet EOS Utility. Med fjärrstyrd realtidsvisning och kamerakontroll kan du aktivera slutaren, justera exponering och ändra fokuspunkt – perfekt för att fotografera djur och natur på nära håll eller för trådlös tagning i en studio.

I slutet av oktober 2016 kommer WiFi-adaptern att inkluderas tillsammans med EOS 7D Mark II. Det ger användarna möjlighet att styra kameran trådlöst och överföra bilder och mp4-filmer när de befinner sig på resande fot.

Firmware-uppdatering krävs för alla kompatibla modeller. Ny firmware för EOS 7D Mark II finns tillgänglig i september 2016 och för modellerna EOS 5DS och EOS 5DS R kommer den i november 2016.

Annons
Bli en bättre Canon-fotograf

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.