NYA FÄRGER PÅ FUJIFILM-KAMEROR

Nyheter 10 Feb 2017

Fujifilm har precis kommit ut med nya färger till sina kameror Fujifilm X-Pro2 och Fujifilm X-T2.

FujifilmXPro2
Fujifilm X-Pro2

Fujifilm X-Pro2 lanserades i januari 2016 och var då den första kameran i X-serien med den senaste generationens 24,3MP X-Trans CMOS III sensor, X-processor Pro samt en unik mulithybridsökare med möjlighet att omedelbart växla mellan optisk och elektronisk sökare.

Nu kommer Fujifilm X-Pro2 Graphite Edition. Det är samma kamera men i ett nytt utförande. Tack vare en avancerad beläggningsprocess i flera steg uppnås en unik färg och struktur. Genom att öka mängden svarta pigment i toppbeläggningen har man lyckats skapa en mörkare, mer metallisk och diskret grå nyans jämfört med tidigare lanserade X-T1 Graphite Silver.

Fujifilm X-T2
Fujifilm XT2

Även Fujifilm X-T2 har kommit i en ny GraphiteSilver-version. Toppmodellen i X-serien har i sitt nya utförande en unik ytbehandling uppbyggd av flera lager som ger en slitstark konstruktion med hög kvalitetskänsla och finish.

 

  • Fujifilm X-Pro2 Graphite säljs i kit tillsammans med en färgmatchad Fujinon XF23 mm F2 R WR och motljusskydd LH-XF35-2.
  • Rekommenderat pris: cirka pris: 23 999:-
  • Fujifilm X-T2 Graphite Silver Edition levereras med en axelrem i läder, ett blixtskoskydd i aluminium och en matchande EF-X8-blixt.
  • Rekommenderat pris (endast kamerahus): cirka 18 999:-
Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.