NYTT FRÅN CANON Canon lanserar ny systemkamera

Nyheter 30 Jun

canon_eos200d

Är du van vid att fotografera med mobiltelefonen men vill ta ett steg vidare? Då kan Canons nya systemkamera vara något för dig. EOS 200D uppges vara världens lättaste spegelreflexkamera med vinklingsbar skärm, och den är dessutom utrustad med Canons senaste processor DIGIC 7. Kameran optimerar inställningarna automatiskt i olika situationer, något som gör det enkelt att alltid få exceptionell bildkvalitet och minskat bildbrus. Tack vare dess snabba Dual Pixel CMOS AF-teknik fokuserar kameran snabbt och korrekt.

EOS 200D är Canons första systemkamera med ”selfie-läge” – den har funktioner för slät hy och bakgrundsoskärpa, något som säkert känns lockande för alla Instagrammare. Kameran är också kompatibel med smartphones, har inbyggd Wi-Fi och Bluetooth® och du kan snabbt dela högkvalitativa foton till sociala medier via Canons app Camera Connect.

Den här lätta och bekväma kameran innehåller Canons senaste teknik. Den är kompatibel med de objektiv, blixtar och tillbehör som ingår i Canons EOS-system. Med EOS 200D kan du åstadkomma underverk! Den eleganta, trendiga designen gör EOS 200D perfekt för alla som idag använder smartphones och kompaktkameror och som vill höja kreativiteten till nästa nivå.

Rekommenderat pris för EOS 200D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM ligger på 7 090 kronor.

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.