OLYMPUS HYLLAR FASHION, FORM OCH DELNING

Nyheter 9 Dec 2016

Med PEN E-PL8 vill Olympus leverera en stilren blandning av vacker, mjuk form och sömlös sociala-medier-teknik för bloggare, fashionistas och andra uppkopplade fotografer med en design i elegant helvitt, tufft svart-silver eller frapperande läderlook. Under ytan ryms den senaste digitala tekniken som ger fantastiska bilder och videos som får alla mobilbilder att blekna. Och som du delar lättare än någonsin tidigare.

Olympus

Den senaste kameran i PEN-familjen är, trots kamerahus i metall och utbytbara objektiv, tillräckligt lätt och kompakt för att passa i en smidig handväska. Nedfällbar display gör att den passar för selfies och touchdisplayen ger dig bekvämt tillgång till viktiga kontroller som avtryckare, exponeringsreglage och kreativa artfilter. Bilder och foton kan redigeras direkt i kameran, lägg till musik och effekter, kombinera i en fil och dela via inbyggd Wi-Fi.

Med “Photo Story” kan du göra en bildberättelse med olika effekter direkt i kameran, iAuto låter kameran automatiskt optimera inställningarna i olika situationer, Live Guide förenklar grundinställningar som till exempel bokeh (konstnärlig oskärpa) och e-Porträtt optimerar återgivningen av hudtoner och lyster. Kameran erbjuder även ögondetektion, som automatiskt fokuserar på ögonen för skarpa porträtt och har en snabbstartsguide som gör det möjligt för nybörjare att börja fotografera direkt.
Nyhet: ”Touch selfies”

Kameran har en rundad design, metallvreden på ovansidan och Selfieläget aktiveras automatiskt när du fäller ner den vändbara displayen och ger dig touchkontroll av kamerans funktioner utan risk för att du skymmer bilden med handen. Zoomobjektivet ställer sig automatiskt i vidvinkelläge och du når direkt funktioner som e-Porträtt, intervallbildtagning, artfilter, videoeffekter på displayen.

Med E-PL8 ska videofilmandet bli lättare. Filma korta videosekvenser, spara dem till ”Mina klipp”, redigera ihop dem, släpp loss kreativiteten med artfilter och gör en promofilm med ditt soundtrack. Allt snabbt och direkt i kameran. Sedan kan du dela med dig av din film via kamerans WiFi-uppkoppling till din smartphone och gratisappen O1.Share, med vilken du även trådlöst kan styra kameran.

Med kombinationen stilren, mjuk form, koordinerade färger, läderlook och metallfinish komplett med färgkoordinerade bärremmar vill Olympus göra kameran i sig till en stilikon och med lanseringen av ”Fashion Accessory” i slutet av förra året blev Olympus första kameratillverkaren i världen med en egen serie kvalitetsaccessoarer för modemedvetna och fler accessoarer är på väg, vilka matchar E-PL8 perfekt.

Precis som för alla Olympus Micro FourThirds kameror (PEN och OMD) är nya E-PL8 kompatibel med marknadens bredaste sortiment av M.Zuiko-objektiv, tillbehör och modeaccessoarer.
PEN E-PL8 kamerahus väger bara 326 gram, du kan välja mellan helvitt, svart med silverdetaljer och vintagebrun läderlook. Kameran kostar cirka 4 990 kronor för kamerahus och 6 490 kronor för kamera med objektivet M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42 mm 1-3,5-5,6 EZ Pancake.

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.