Production Manager 50 – en ny väska från Think Thank Photo

Nyheter 10 Jun 2016

Think Thank Photo släpper sin största väska hittills, designad för blixtar

ProductionManager50

Väskan har stötdämpande hjul som sitter brett isär för att minska risken för att väskan ska tippa över, och det finns förstärkta handtag på fyra sidor för enkel lastning och avlastning från bilen.
Enligt företaget själva har väskan en robustdesign med utrymme för C-stativ, flera blixthuvuden, batterier, softboxar och blixtstativ, och på insidan finns en totalt anpassningsbar interiör som inkluderar avskiljare för att skydda både liten och stor utrustning.
Väskans interna mått ligger på 39,5 x 125 x 25 cm och enligt företaget själva får blixtfotografen plats med bland annat 3-4 blixthuvuden, 2-3 batterier, paraplyer, olika modifierare och stativ.
De yttre måtten ligger på 44 x 135 x 32 cm och väskan väger mellan 9,4 och 13,5 kilo beroende på vilka tillbehör som används.
Utsidan har en vattenavstötande beläggning, polyuretanbeläggning och extra starka dragkedjor. Tyget är tillverkad av ballistiskt nylon och de stötdämpande hjulen är utbytbara. På insidan finns bland annat ett tunnare silvertonat nylontyg, polyuretantäckta avskiljare och två regnskydd med polyuretanbeläggning.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.