SCANDINAVIAN PHOTO ÖPPNAR NYTT

Nyheter 18 Okt 2017

Flaggskeppsbutik i centrala Stockholm

I början av 2018 öppnar Scandinavian Photo sin första kompletta flaggskeppsbutik i Sverige. Platsen blir Vasagatan 16 i centrala Stockholm. I samband med öppningen av den nya butiken lanseras även ett helt nytt koncept, både visuellt och innehållsmässigt.

Målsättningen med den nya butiken är att kunna erbjuda en helhetsupplevelse kring foto och film i form av ett upplevelsecenter som blir den första i sitt slag i Norden. Lokalen kommer även inrymma fotostudio, ett brett hyrsortiment, printavdelning med eget printlabb, kurs- och föreläsningslokaler, avdelning för PRO- och B2B-kunder, serviceavdelning, café samt plats för fotografer att sitta och arbeta. I den nya butiken kommer även SPART, en del av Scandinavian Photo Group, ta plats med eget galleri samt försäljning av moderna posters och signerad fotokonst.

Den nya butiken som kommer uppgå till totalt 865 kvadratmeter fördelat på två plan ligger på Vasagatan 16 i Stockholm, mitt emot centralstationen i Klara C-huset.

– Syftet med den nya butiken är att förbättra den totala kundupplevelsen genom att inrymma alla olika delar som rör bilden på ett och samma ställe i en lättillgänglig lokal mitt i centrala Stockholm. Genom ökad tillgänglighet och förbättrad service kommer vi kunna erbjuda våra kunder en helhetsupplevelse oavsett om fotograferandet är kundens hobby eller heltidsyrke, säger Andreas Bränd, Chief Commercial Officer på Scandinavian Photo.

Annons

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.