SKICKA IN DITT BIDRAG TILL NIKON PHOTO CONTEST

Aktuellt 14 Okt 2016

Den 17 oktober öppnar dörrarna till årets upplaga av Nikon Photo Contest 2016-2017, och i år finns två nya kategorier.

Neville Brody, grafisk designer och art director, är huvuddomare i tävlingen.
Neville Brody, grafisk designer och art director, är huvuddomare i tävlingen.

Nikon Photo Contest har varit en av världens största internationella fototävlingar sedan starten 1969 och den 36:e upplagan av tävlingen har fått två nya kategorier i form av ”Nikon 100th Anniversary” som är ett sätt att fira Nikons 100-årsdag 2017 samt  ”Next Generation” som är öppen för alla under 30 år och till för att uppmuntra nästa generation fotografer att utveckla sina talanger.

Den världsberömda grafiska designern och art directorn Neville Brody har valts till huvuddomare.

– Nikon Photo Contest är internationellt erkänd som en viktig plats att upptäcka nya talanger och stigande stjärnor, en plats där man kan hitta fantasifullhet och inspiration. Som huvuddomare känner jag att det är mitt ansvar att fortsätta traditionen genom att välja verk som representerar nya idéer och överlägsen kvalitet. Jag ser fram emot att se hur deltagarna uttrycker sina fantastiska idéer och sin kreativitet i de verk de skickar in, säger han.

Bidragen som skickas in i foto- och videokategorierna i Nikon Photo Contest 2016–2017 kan vara tagna med alla typer av digitala enheter, inklusive smarta enheter. Videobidrag måste ha en längd på 6–180 sekunder. Dock måste bidragen till kategorin Nikon 100th Anniversary vara skapade med utrustning från Nikon.

Vinnarna av Nikon Photo Contest 2016–2017 tillkännages i juli 2017 och prisceremonin äger rum i Japan, där Nikon Corporation2 har sitt säte.

Bilderna ska vara inlämnade mellan 17 oktober och 27 januari.

All information om bidrag, kategorier, bedömning och priser finns på http://www.nikon-photocontest.com/

Annons
Bli en bättre Nikon-fotograf!

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.