Skövde Fotoplank 2013

Aktuellt 13 Aug 2013

Missa inte Skövde Fotoplank den 31 augusti på Kulturhustorget i Skövde. Där är alla – amatörer som proffs – välkomna att sätta upp sina bilder. I samband med Fotoplanket vankas det dessutom fotoutställning i Konstmuseet på Skövde Kulturhus

Skövde Fotoplank 2013

Den 31 augusti kommer ett fotoplank att resas på Kulturhustorget i Skövde. Alla fotointresserade amatörer som proffs är välkomna att sätta upp sina bilder på planket.

Reglerna är enkla: tre bilder per fotograf, och varje bild får max ha måttet 40 x 50 cm. I biografen Odeon sker utlottning av fina priser där alla deltagare av årets fotoplank har chansen att vinna. Det är kostnadsfritt att delta och det krävs ingen föranmälan.

Fotoplanket sammanfaller i år med nyinvigningen av Skövde Kulturhus som fokuserar på temat Barnens kulturdag. Därför kommer man i år att anpassa en del av planket till en  höjd som passar de allra minsta fotograferna (från 3 till 12 år). Denna del går under temat Med barnets öga.

Under fotoplanket äger det även rum en fotoutställning i Konstmuseet på Skövde Kulturhus. Det är den numera Karlsborgsbaserade konstfotografen Annett Reimer som visar sin utställning Self-portrait in landscape. Annetts fotokonst behandlar förhållandet mellan kropp, plats och minne, och har bland annat medverkat i Liljevalchs vårsalong.

Mer information om fotoplanket hittar du på www.skovde.se/fotoplank och

Facebook/Skövde Kulturhus.

Avslutningsvis kan nämnas att arrangörer för det hela är Konstenheten/Skövde Kulturhus, Skövde Fotoklubb och Studiefrämjandet och fotograf Peter Asp.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.