TETHER TOOLS INTRODUCERAR NY KAMERAKONTROLL

Nyheter 14 Okt 2016

Tether Tools lanserar nu Case Air Wireless Tethering System, en kamerakontroll som kopplar ihop och överför bilder från en kamera till en smartphone, surfplatta eller dator.

CaseAir

Case Air erbjuder kontroll över avancerade kamerainställningar som fokusjustringar, exponeringsinställningar, gaffling, HDR och mer. Fotografen får möjlighet att se sina bilder på en större skärm för att kontrollera fokusen och kompositionen, eller använda Live View- eller filmläget för fotografering i realtid med möjlighet att dela och samarbeta med andra under fotograferingen.

CaseAir2

Case Air väger 50 gram och när den är kopplad till kameran via en liten USB-kabel skapar den sin egen trådlösa uppkoppling mellan kameran och surfplatta, telefonen eller datorn. Case Air kontrolleras av en mobilapp, Case Remote, tillgänglig från App Store och Play Butik, med avancerade kamerafunktioner, inklusive Live View, histogram, rutnät samt gaffling, HDR och fokusstapling. Bilderna kan även laddas ner till en mobil enhet för delning.

Enhetens batteri håller i ungefär sex till nio timmar och kan laddas med ett externt USB-batteri. Case Air är för närvarande kompatibel med de flesta Canon- och Nikon-kameror.

Hela systemet, komplett med tillbehör, kommer finnas tillgängligt i slutet av oktober.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.