Om FotoGuiden

Dietmar Heinrich <br/> Chefredaktör

En digital systemkamera är relativt enkel att använda om man bara ska ta några ”sikta-och-tryck-bilder”, men om sanningen ska fram krävs det en hel del av dig som användare om du ska kunna dra nytta av dess potential fullt ut. Du kommer att behöva lägga ner både tid och energi för att lära dig nya tekniker och förstå hur du hanterar kameran på bästa sätt. Men gör du det kommer du inte bara få till ännu bättre bilder, du kommer också att utveckla din kreativa sida.

Har du den ambitionen är FotoGuiden en bra start. Den är skriven av kunniga fotografer och fylld med information, tips och råd som guidar dig till att bli en bättre fotograf. Om du någon gång har tittat på bilder från professionella fotografer och undrat hur de gjort för att få till så fantastiskt resultat är det här tidningen för dig.

Vi tar upp fotograferingens grunder och visar dig olika praktiska tekniker som lyfter dina bilder i olika situationer (exempelvis vad du ska tänka på för att ta riktigt lyckade landskapsbilder eller hur du ljussätter porträttbilder med en studioblixtutrustning). Lycka till med ditt fotograferande!

/Dietmar Heinrich, chefredaktör

FotoGuiden kommer ut med sex nummer om året.

Lösnummerpris: 129,-

Teckna prenumeration här

Tidigare nummer av FotoGuiden beställer du här

Senaste kommentarer

  • Thomas Ahrndt: Vore trevligt att se jämförande test med NEX A 6000 och Fuji EX2
  • Dietmar Heinrich: Hej Kirsi, Utställningen med Elliot Erwitts bilder pågår på Fotografiska i Stockholm. Det är mycket...
  • Kirsi Paloheimo: Hej, Jag är intressead av Elliot Erwins bilder, men tyvärr har inte chans att besöka er utställning....
  • Bengt Bengtson: Var finns beställningskupongen för ” Bli en bättre Nikon fotograf enligt annonserbjudandemvh BeB
  • Dietmar Heinrich: Jodå Tomas, visst räknas den. Det var en ren tankemiss när vi satt ihop nyheten om Sony...