LOWEPRO UTÖKAR PRO TACTIC-SERIEN

Nyheter 9 Okt 2015

Lowepros Pro Tactic-serie som introducerades förra året med två ryggsäcksmodeller – Pro Tactic 350 AW & 450 AW – utökas nu med fyra modeller, så serien totalt får 6 modeller. Av de fyra nya modellerna är tre axelremsväskor, och den fjärde ytterligare en ryggsäcksmodell

LoweproProTactic-Wordpress

Lowepro har nu alltså bestämt sig för att utöka Pro Tactic-serien som fram till nu har innehållit två ryggsäcksmodeller. Det är totalt fyra nya modeller som nu lanseras, och av dessa är tre axelremsväskor och en en ryggsäcksmodell.

Pro Tactic SH 120 AW är en liten robust axelremsväska med plats för en spegellös systemkamera med objektiv, ett extra objektiv eller blixt, smartphone samt personliga föremål. Pro Tactic SH 180 AW är en medelstor axelremsväska med plats för en spegelreflexkamera av standardmodell med objektiv upp till ett 24-70 mm f/2,8, två extra objektiv eller blixtar, läsplatta, smartphone, samt personliga föremål. Pro Tactic SH 200 AW är en axelremsväska designad för fotojournalister med plats för en professionell spegelreflexkamera med objektiv upp till ett 70-200 mm f/2,8, tre extra objektiv eller blixtar, bärbar dator (upp till 13 tum), läsplatta, smartphone, samt personliga föremål. Pro Tactic BP 250 AW slutligen är en mindre ryggsäck designad för en spegellös systemkamera med objektiv upp till 24-40 mm, tre extra objektiv eller blixtar, en bärbar dator (upp till 11 tum), läsplatta, samt personliga föremål.

Alla Pro Tactics-väskor erbjuder en mängd fästremmar och dragkedjeförsedda fickor, som ska göra det enkelt att få med sig och hålla ordning på all sin utrustning.

Vidare kan nämnas att axelremsmodellerna SH 180 AW och SH 200 AW har vattentäta dragkedjor i locket för snabb åtkomst av kameran.

De nya Pro Tactic-modellerna börjar levereras under november till följande cirkapriser:

Lowepro Pro Tactic SH 120 AW: ca 1 200 kronor

Lowepro Pro Tactic SH 180 AW: ca 1 500 kronor

Lowepro Pro Tactic SH 200 AW: ca 1 800 kronor

Lowepro Pro Tactic BP 250 AW: ca 1 200 kronor

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.