Väska för kompakta kameror

Nyheter 11 Aug 2010
Loewepro Seville 20

Lowepro lanserar nu Seville 20, som är en väska för kompakta digital- och videokameror. Väskan skyddar kameran med 3 mm neopren med en inbäddad robust plastskiva som tar upp slag och stötar. Den inbyggda handledsremmen ger ett enkelt sätt att både bära kameran och ta bilder: trä fyra fingrar genom den nätade remmen för ett stadigt grepp, och kameran är redo för fotografering samtidigt som den säkert bärs med.

”Lowepros sortiment med neoprenväskor har blivit en stor succé bland konsumenter som vill ha mjuka, men ändå skyddande fodral för sin kompakta kamerautrustning”, säger Per Skog hos Focus Nordic, Lowepros svenska generalagent.

Bland övriga funktioner finns en justerbar och avtagbar axelrem för extra bärmöjlighet, en inbyggd mikrofiberduk för rengöring av ömtåliga LCD-skärmar och objektiv, mjukt borstat trikåfoder som skyddar kameran mot repor och slitage, samt dubbla blixtlås för enkel åtkomst både över- och underifrån.

Väskans invändiga mått är 11,6 x 3,2 x 7,3 cm, och den erbjuds i färgerna tegelröd, lövgrön och svart. Den blir tillgänglig i fotohandeln under september och kommer att kosta ca 179 kronor.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.