TESTA NYA BRÖLLOPSBILDER

18 Apr 2015

Säg hej då till tråkiga gruppbilder

TestaNyaBrollopsbilder3-Wordpress

Hämta inspiration från två olika proffs om du blir tillfrågad om att fotografera ett bröllop, eller känner för att börja fotografera för att tjäna lite extra pengar. Bröllopsfotograf Nichola Morton har märkt att brudar är mycket mer intresserade av styling idag, och föredrar ett mer rustikt, shabby chic-utseende.

TestaNyaBrollopsbilder2-Wordpress

”Många brudar har en tajt budget, så de gillar det handgjorda utseendet, och tar med sig saker de har tillverkat.” Nichola undviker blixt och använder främst fasta objektiv med stora bländare. Samtidigt specialiserar sig Lisa Devlin på alternativa bröllop.

”Folk vill kanske inte bara ha bilder med stora leenden, men ingen vill heller att folk ska tro att de hade en tråkig dag”, säger Lisa. ”Leta efter romantiska ögonblick, eller hjälp brudparet genom att föreslå vad de kan tänka på när du fotar. Ta bort fokus från kameran, och få dem att fokusera på varandra.”

TestaNyaBrollopsbilder1-Wordpress

Sätt igång

  • Håll dig uppdaterad om trender på populära bröllopsbloggar.
  • Ha bra koll på bröllopsplatsen och leta efter intressanta platser där du kan fotografera. ”Leta efter starka färger, eller något annat som du kan leka med i din komposition”, säger Lisa.
  • Var inte rädd för att experimentera om det finns tid. Lisa gillar att skapa multipla exponeringar i kameran.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.