Fotoryggsäck för den hungrige

Kringutrustning 12 Mar 2011

Nu släpper väsktillverkaren Lowepro en ny kameraryggsäck med dubbla fack – Orion DayPack 200.

Väskan är av så kallad daypack-typ, och avsedd för heldagsutflykter med kamerautrustning. Därför är den utrustad med specialutrymmen för en komplett systemkamera med tillbehör, plus ett utrymme för personlig utrustning. Orion DayPack 200 har väv i två färgtoner – svart och grå.

Ryggsäcken har ett övre fack för prylar som handböcker, mappar, guideböcker, lunch och kanske en lätt jacka. Den har även en blixtlåsförsedd nätficka för mindre föremål. Det undre kamerafacket är helstoppat med förstärkt botten, och tjocka vadderade väggar skyddar kameran från yttre påverkan. Dessutom erbjuds justerbara mellanväggar inuti facket, där du kan organisera din kamerautrustning.

En stoppad och nättäckt ryggplatta ger komfort och bidrar till att ventilera bort eventuell fukt, och väskan har även lätt stoppade axelremmar för att vara bekväm under hela dagen.

Orion Daypack 200 har två blixtlåsförsedda förvaringsfack för nycklar, mobiltelefon eller andra nödvändigheter som du kan komma åt utan att behöva rota igenom hela väskan. Två sidofack i stretchnät låter dig ta med vatten i flaskor. Alla fack är dessutom utrustade med enhandsblixtlås, och väskan har ett snabbgrepphandtag för ökad bekvämlighet.

Orion DayPack 200 blir tillgänglig i butik under april och kommer att kosta
ca 925 kronor.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.